Bestuur en commissie

TV Rhelico wordt bestuurd door vrijwilligers. Deze mensen zorgen ervoor dat er ieder jaar weer leuke evenementen plaatsvinden, de banen er altijd strak bij liggen en de bar altijd gevuld is zodat iedereen wat kan drinken.

Onderstaand een overzicht van alle leden die zich inzetten voor de club.

TV Rhelico wordt geleid door een bestuur dat uit vier personen bestaat.
De uitvoerende taken liggen in handen van een zestal commissies. Iedere commissie heeft een aanspreekpunt.
Dit aanspreekpunt heeft op regelmatige basis contact met het bestuur.

Eenmaal paar jaar vindt een Algemene Ledenvergadering (ALV)  plaats, waarin het bestuur verslag doet van het achterliggende verenigingsjaar en indien nodig de ledenvergadering raadpleegt over bepaalde voornemens en/of beleidswijzigingen. 
De ALV kan alleen doorgang hebben wanneer 10% van de stemgerechtigde leden aanwezig zijn.Ook legt het bestuur verantwoording af over het financieel beheer.

Bestuursvergaderingen

Het bestuur vergadert 1x per 2 maanden. Mocht je vragen, opmerkingen of advies hebben, dan kun je deze altijd richten aan de secretaris.

Deze commissie verzorgt een aantal toernooien gedurende het jaar.
Het grootste toernooi is natuurlijk het clubkampioenschap, dat wordt onderverdeeld in enkel, dubbel en mix.

Daarnaast organiseert de commissie in samenwerking met Haaften De Rhelico-Haaften Cup, een 1 dagstoernooi in maart als inluiding van het competitie- en zomerseizoen.
Ook de organisatie van het wintertoernooi, een intern toernooi, waarbij leden onderling afspraken maken om gedurende de maanden jan en feb de wedstrijden van hun poule te spelen en in maart de vervolgwedstrijden, ligt in handen van deze commissie.
Naast het organiseren van toernooien is de commissie natuurlijk ook verantwoordelijk voor de inschrijving, indeling en goed verloop van de competitie. Er kan worden deelgenomen aan de voorjaars- en wintercompetitie. Momenteel wordt onderzocht of deelname aan andere competities haalbaar is.
Ook het onderhoud van de banen, het park en het clubhuis valt onder deze commissie. 2 x per jaar is er een gezamenlijke onderhoudsdag en daarnaast wordt door een groep enthousiaste en kundige mensen gewerkt aan renovatie en periodiek onderhoud.
Dit brede takenpakket heeft ertoe geleid dat wij ervoor hebben gekozen om binnen de commissie de verantwoordelijkheden te splitsen. Wilco is tijdelijk voorzitter

Sandra, Gert-Jan en Tom zijn onze Verenigingscompetitieleiders.
Bertus en Jan vormen de onderhoudscommissie
Roselyn, Josette, Andre en Jack zijn algemene leden.
Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar meer enthousiaste mensen die onze commissie willen versterken, dus spreken bovenstaande taken je aan, meld je dan bij 1 van ons!

Ons trainingsteam bestaande uit Xander Veelbehr, Carlo Gordijn, Sebastiaan den Boestert en Marijke van de Gaarden verzorgen de lessen op Rhelico. Al onze leraren zijn in het bezit van een geldige licentie. 
 
Wij verzorgen de lessen voor jong en oud. 
Voor de kinderen vanaf 5 jaar t/m 12 geven wij training volgens het Tenniskids principe bestaande uit niveau rood, oranje en groen. Dit houdt in dat we met aangepaste ballen en aangepaste baantjes en netjes spelen zodat er al vanaf 5 jaar wedstrijdjes gespeeld kan worden op de World Tour. Dit is een tenniscompetitie voor de jeugd in de kleuren rood en oranje dat in teamverband wordt gespeeld op meerdere zondag ochtenden in het jaar. De groene competitie wordt op woensdag middag gepeeld. 
 
Ook de senioren kunnen bij ons terecht voor tennislessen op maat. Wij geven les aan niveau 9 t/m 3 dus voor iedereen is er de mogelijkheid om zijn of haar spel tennis technisch en tactisch te verbeteren.

De leden van de Open toernooi commissie bestaan  op dit moment uit 7 leden, Bas Vos, Gerard Thijs, Carlo Gordijn, Peter vd Linden, Wendy vd Heuvel, Stefanie van Mook en Moniek Wiggelinkhuijsen.

1x per jaar organiseren wij in de maand september het Open dubbel toernooi.
Dit toernooi is er voor iedereen: leden en niet-leden.
De speelsterkten 3 t/m 9 kunnen zich bij ons inschrijven via toernooi.nl

Inmiddels bestaat ons toernooi al weer 27 jaar!
Waarom zijn wij zo uniek in de regio? Ieder jaar komen wij met een wisselend thema. De daarop aangepaste aankleding en de altijd goed verzorgde hapjes, dragen bij aan een goede sfeer!

Meerdere malen per jaar komt de commissie bij elkaar om de voorbereidingen te treffen.
We brengen in kaart wat er gedaan moet worden, denk aan: thema, aankleding, sponsoring, posters publiceren, communicatie met andere commissies, loting etc. Maar ook om af te stemmen wie wat oppakt om het toernooi weer vlekkeloos te laten verlopen.

Wij proberen er ieder jaar weer een gezellig toernooi van te maken.

Wij zien jullie graag bij het Open toernooi!

 

Contactgegevens:

Telefoon: 0345 - 682898

E-mail: opentoernooi@tvrhelico.nl

T.V. Rhelico is een levendige club met 450 leden. Jong en oud genieten gezamenlijk van het prachtige tennisspel tijdens de lessen, vrij spel, mixavonden of leuke toernooien.
Ondanks dat we een actieve en financieel gezonde vereniging hebben weten we ook dat we niet kunnen bestaan zonder de bijdrage van sponsoren. En daarom hebben we jullie heel hard nodig!

Draag je T.V. Rhelico een warm hart toe en wil je een bijdrage leveren zodat deze prachtige vereniging kan blijven bestaan? Help ons dan door jezelf aan te melden als sponsor! Hiermee help je niet alleen de club, maar kom je als sponsor ook onder de aandacht bij de 450 leden en hun families doormiddel van ons 6 jaarlijkse clubblad de Bundelinge. Daarnaast is er de mogelijkheid om zowel doormiddel van een winddoek en via de website tvthelico.nl jouw naam het gehele jaar in een goed daglicht te zetten. Een win win-situatie dus!

Meer weten over de mogelijkheden tot sponseren? Neem contact op met Jan-Jaap Boskaljon via sponsoring@tvrhelico.nl of bel naar 06-24374396.

bc@tvrhelico.nl

Vind je het leuk om af en toe in te vallen voor een bardienst?
Je kunt je hier aanmelden voor de invalpoule. Wanneer we iemand nodig hebben, vragen wij je af en toe om te helpen.
Sta je ingepland voor een bardienst, maar kun je echt niet?
Hier kun je een beroep doen op de invalpoule.

De website van TV Rhelico is de plek waar alles over de club te vinden is.
Hierbij kun je denken aan informatie over toernooien, bestuur- en commissieleden, maar ook blijf je volledig bij wat er allemaal gebeurt binnen de club.
Dit kunnen we echter niet alleen! We hebben jouw input nodig! We zijn al erg blij met het huidige resultaat, maar we zijn ons ook bewust dat alles altijd net een tandje beter kan.

Laat daarom jou suggestie, opmerking of gewoon toffe idee hier achter. Ik zal snel contact met je opnemen!

Alvast bedankt voor je bericht,

Paul van Giessel
Webmaster