Commissie - Sponsoring

T.V. Rhelico is een levendige club met 450 leden. Jong en oud genieten gezamenlijk van het prachtige tennisspel tijdens de lessen, vrij spel, mixavonden of leuke toernooien.
Ondanks dat we een actieve en financieel gezonde vereniging hebben weten we ook dat we niet kunnen bestaan zonder de bijdrage van sponsoren. En daarom hebben we jullie heel hard nodig!

Draag je T.V. Rhelico een warm hart toe en wil je een bijdrage leveren zodat deze prachtige vereniging kan blijven bestaan? Help ons dan door jezelf aan te melden als sponsor! Hiermee help je niet alleen de club, maar kom je als sponsor ook onder de aandacht bij de 450 leden en hun families doormiddel van ons 6 jaarlijkse clubblad de Bundelinge. Daarnaast is er de mogelijkheid om zowel doormiddel van een winddoek en via de website tvthelico.nl jouw naam het gehele jaar in een goed daglicht te zetten. Een win win-situatie dus!

Meer weten over de mogelijkheden tot sponseren? Neem contact op met Jan-Jaap Boskaljon via sponsoring@tvrhelico.nl of bel naar 06-24374396.