Commissie - Technisch

Deze commissie verzorgt een aantal toernooien gedurende het jaar.
Het grootste toernooi is natuurlijk het clubkampioenschap, dat wordt onderverdeeld in enkel, dubbel en mix.

Daarnaast organiseert de commissie in samenwerking met Haaften De Rhelico-Haaften Cup, een 1 dagstoernooi in maart als inluiding van het competitie- en zomerseizoen.
Ook de organisatie van het wintertoernooi, een intern toernooi, waarbij leden onderling afspraken maken om gedurende de maanden jan en feb de wedstrijden van hun poule te spelen en in maart de vervolgwedstrijden, ligt in handen van deze commissie.
Naast het organiseren van toernooien is de commissie natuurlijk ook verantwoordelijk voor de inschrijving, indeling en goed verloop van de competitie. Er kan worden deelgenomen aan de voorjaars- en wintercompetitie. Momenteel wordt onderzocht of deelname aan andere competities haalbaar is.
Ook het onderhoud van de banen, het park en het clubhuis valt onder deze commissie. 2 x per jaar is er een gezamenlijke onderhoudsdag en daarnaast wordt door een groep enthousiaste en kundige mensen gewerkt aan renovatie en periodiek onderhoud.
Dit brede takenpakket heeft ertoe geleid dat wij ervoor hebben gekozen om binnen de commissie de verantwoordelijkheden te splitsen. Wilco is tijdelijk voorzitter

Sandra, Gert-Jan en Tom zijn onze Verenigingscompetitieleiders.
Bertus en Jan vormen de onderhoudscommissie
Roselyn, Josette, Andre en Jack zijn algemene leden.
Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar meer enthousiaste mensen die onze commissie willen versterken, dus spreken bovenstaande taken je aan, meld je dan bij 1 van ons!