Even voorstellen: de nieuwe bestuursleden

Mijn naam is Marco van den Broek. Afgelopen Algemene Leden Vergadering heb ik de voorzittershamer van Tineke Stam mogen overnemen. Hoewel velen mij al zullen kennen, wil ik mij hierbij toch even voorstellen aan alle leden van onze mooie tennisvereniging. 

 Ik ben 48 jaar en woon samen met mijn vrouw Mariët en onze 2 zonen Sven en Lars in Beesd. Ruim 30 jaar geleden ben ik lid geworden bij TV Rhelico en tennis er sinds dat moment altijd met veel plezier.  TV Rhelico is hierdoor echt ‘mijn cluppie’ geworden. 

Wekelijks ben ik wel te vinden op de baan, waar ik samen met een groep tennisvrienden het tennisspelletje zo goed mogelijk probeer te beoefenen. Daarnaast speel ik al ruim 25 jaar in de voorjaarscompetitie. Jarenlang op zaterdag en sinds 4 jaar op de vrijdagavond. 

Ook ben ik er nog steeds trots op dat ik samen met nog 5 leden 28 jaar geleden het initiatief heb genomen om het Open Toernooi te gaan organiseren bij onze club en dat ik de eerste 13 jaar van dit mooie toernooi actief ben geweest in de toernooicommissie. 

Ik kijk er naar uit om samen met de vele enthousiastelingen in de diverse commissies het goede werk van mijn voorganger Tineke Stam voort te zetten en onze club met haar vele actieve leden weer een aantal jaren op een goede wijze de toekomst in te leiden. 

Graag sta ik open voor vragen, opmerkingen en ideeën van leden die daarmee willen bijdragen aan het welzijn van onze club en ontmoet ik u op ons mooie tennispark. 

 

Met sportieve groet, 

Marco van den Broek 

 

Ik ben Ynske van Kranenburg, 27 lentes jong. Samen met Anton Hakkert woon ik in Beesd, sinds een paar maanden hebben we een lieve bruine labrador: Boyka. 
Ik werk als Ambulant Begeleider bij ‘s Heeren Loo. Dat houdt in dat ik mensen met een verstandelijke beperking ondersteun om zo zelfstandig mogelijk te wonen en deel te nemen aan de maatschappij.
 
Na jaren fanatiek te hebben gebadmintond, ben ik sinds augustus 2016 overgestapt op tennis. En dat bevalt, wat een ontzettend leuk spelletje en wat een gezellige vereniging is TV Rhelico. Een vereniging ben je met zijn allen,
 
dus begon het al vrij snel te kriebelen om iets voor de vereniging te willen doen. Naast het draaien van bardiensten vanuit de invalpoule was ik ook op zoek naar iets anders. Toen Joke afgelopen zomer aangaf per direct te moeten stoppen met de ledenadministratie, heb ik aangegeven dat van haar over te willen nemen. 
In de afgelopen ALV ben ik officieel aangesteld als ledenadministrateur. Ik heb er zin in om met alle andere enthousiastelingen er voor te blijven zorgen dat we een gezellige, levende vereniging houden!