Subsidie aanvragen, HOE?!

Beste leden,

Zoals in de ALV aangegeven zoeken we als vereniging leden die willen participeren in verschillende projecten/ activiteiten.
Wie is geïnteresseerd in subsidie aanvragen en wil de volgende bijeenkomst bijwonen?
Voel je vrij om jezelf op te geven, graag cc naar secretaris@tvrhelico.nl.

Vanaf 1 april 2017 gelden nieuwe regels voor het aanvragen van subsidie voor open clubs en vitale sportparken.  Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst over de subsidieaanvraag voor open clubs en vitale sportparken op 15 mei in Apeldoorn of 18 mei in Arnhem.  De subsidieregeling is bedoeld voor initiatieven in verschillende stadia van ontwikkeling naar ‘open club’ of vitaal sportpark. In de bijlage vindt u een populaire versie van deze subsidieregeling.   

Informatiebijeenkomsten

Het aanvragen van een subsidie is niet altijd even makkelijk. Wij geven u hier graag meer uitleg over tijdens de  informatiebijeenkomst op maandag 15 mei in het Multifunctioneel Centrum Klarenbeek, Bosweg 12-14 in Apeldoorn van 19.00 tot 21.00 uur of op donderdag 18 mei in het Wijkcentrum Elderveld, Breezandpad 15 in Arnhem van 16.00 tot 18.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst zijn medewerkers van de afdeling subsidie aanwezig voor de technische toelichting van de subsidieaanvraag. Vanuit de beleidsafdeling zijn medewerkers van het programma Sport aanwezig voor de  inhoudelijke toelichting.  Wij zorgen ervoor dat een formulier met Frequently Asked Questions (FAQ) voor u klaarligt. Dit  formulier kunt u ook terugvinden op onze provinciale website vanaf 10 mei 2017. Na het plenaire  deel is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden of vragen?

U kunt zich aanmelden voor één van de informatiebijeenkomsten door een mail te sturen naar Karin Hekhuis (k.hekhuis@gelderland.nl)  voor 11 mei 2017. Graag  uw naam, organisatie en functie vermelden en of u in Apeldoorn of Arnhem bij de bijeenkomst aanwezig wil zijn. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Karin Hekhuis(k.hekhuis@gelderland.nl of  026-3598409).

 

Graag tot ziens in Apeldoorn of Arnhem!