Zomernieuws 2017

ZOMERNIEUWS TV Rhelico Augustus 2017!

Hopelijk genieten jullie allemaal van jullie welverdiende vakantie of van de rust op de weg naar het werk! Misschien hebben jullie ook nog wel tijd om een balletje te slaan. De voorbereidingen voor de clubkampioenschappen en het Open Toernooi zijn in volle gang. En op de club wordt er niet bepaald stil gezeten.

Baan 5 en 6 zijn weer gereed voor gebruik. Hebben jullie ook de nieuwe telborden gezien? We zijn al druk bezig sponsoren te zoeken die zich op deze borden kunnen etaleren!

De vergunning van de Gemeente voor het schenken van alcohol is verlengd. De schenktijden zijn als volgt vastgesteld:

· Maandag t/m vrijdag van 12:00-23:00

· Zaterdag en zondag van 12:00-22:00

Dat betekent dat de bar sluit als de bardienst is afgelopen. Vanuit gastvrij oogpunt vragen we diegene die bardienst draait, om voor het afsluiten van de bar nog wel te overleggen wat de spelers willen drinken, zodat dit nog klaargezet kan worden.

Er is een camerasysteem aangeschaft met 3 camera’s buiten en 1 camera binnen, die ervoor zorgen dat U zich volledig veilig kunt voelen.

Tevens hebben we per 1 augustus een nieuw kassa-systeem, van de firma Le Credit Sportif.

We verwachten dat dit systeem een stuk gebruiksvriendelijker voor iedereen is. Ook kunnen we met dit systeem de voorraad beter bijhouden, om zo meer inzicht te krijgen in de inkomsten en uitgaven mbt de bar. We gaan de komende maanden dan ook elke maand de voorraad tellen. Met dit systeem willen we gelijk een aantal nieuwe “spelregels” onder de aandacht brengen en oude weer even opfrissen:

· De bardienstmedewerker blijft zoveel mogelijk achter de bar staan

· Diegene die géén bardienst heeft, komt zo weinig mogelijk achter de bar en laat zich bedienen door de bardienstmedewerker – ook wel zo leuk voor haar of hem!

· Iedereen die bardienst draait, krijgt 2 consumpties van de club. Deze dienen wel te worden aangeslagen op de kassa (kies na het product voor de opties betalen, wegboeken, bardienst)

· Ieder product wordt vanaf 1 augustus 2017 aangeslagen op de kassa, waarbij er 4 mogelijkheden zijn: verkoop, eigen gebruik commissies (elke commissie krijgt een clubpas, met een budget), eigen gebruik bardienst en derving producten (bv flesje cola valt kapot of kan niet worden verkocht wordt bv verbrande tosti J )

· Mocht je toch problemen ondervinden met kassa of pinapparaat, bel LCS helpdesk 24/7 beschikbaar (030-2767770) of iemand van BC (06-14990839), en laat in ieder geval briefje met naam, datum en verbruikte producten achter bij de kassa!

· De competitieteams krijgen ook een pas. Hierop worde de consumpties tijdelijk opgeslagen. Aan het einde kan er (gesplitst) worden afgerekend. Bij ingang competitie worden de passen + uitleg verstrekt.

 

Net als afgelopen jaren is er in de zomervakantie geen bardienst. We hebben gebrepen dat hier wel behoefte aan is. In overleg met de barcommissie is besloten volgende zomer de bar zo goed mogelijk te bezetten.

 

Een sportieve en zomerse groet van het bestuur!