Vrienden van TV Rhelico

Beste leden,  

Zoals in de ALV  besproken, gaan we dit jaar het Clubhuis aan de binnenkant opknappen. De 1ste zichtbare wijzigingen gaan al snel plaatsvinden en daarom willen wij jullie graag informeren.
Vorig jaar was er nog geen geld beschikbaar voor het clubhuis. We hebben dat toen besteed aan nieuwe banen en nieuw hekwerk.
Dit jaar zijn er financieel weer nieuwe mogelijkheden. En een deel daar besteden we graag aan ons clubhuis.

Tineke co├Ârdineert dit project met hulp van Rolinda, Cynthia, Petra, Johan, Bertus en Jan (Onderhoudscommissie), Karin (bestuur) en een enthousiast lid uit de barcommissie.
We gaan het volgende aanpakken: schilderwerk, tegelvloer, wc  en meubilair. 
Na een gesprek met de directeur van ‘De schilderschool’ en met hulp van Arie Liefhebber gaat zeer binnenkort de schilderschool beginnen met het schilderen van het plafond en de balken.
We starten de laatste week maart. Een werknemer van Arie, een ervaren kleuradviseur, brengt kosteloos een advies uit.
Een nieuwe tegelvloer is inmiddels uitgezocht. Petra Verbeek heeft dit geregeld en via haar hebben we een mooie korting ontvangen.
De WC ’s (gesponsord door Gerard Thijs/Badkamerhuys) worden door onze onderhoudscommissie vervangen. 
Ook de wanden en vloeren worden aangepakt. Er komt ook nieuw meubilair! Hiervoor zijn we al aan het rondkijken en vragen we de Barcommissie om advies.
We proberen een balans te zoeken in prijs en kwaliteit, zodat we er net zolang mee kunnen doen als de rieten setjes van nu!!  

Maar alles heeft een prijs. En daarom willen wij een vriendengroep voor sponsoring op gaan richten. Dit is een sponsoring waar iedereen vrijblijvend aan mag meedoen.
Natuurlijk hopen we dat iedereen hieraan een steentje bij wilt dragen om zo kleine wensen voor onze vereniging werkelijkheid te laten worden.
Als doel voor 2016 denken wij aan een Flatscreen TV of Laptop. En wie weet zijn deze allebei wel te realiseren.

Hoe gaan we te werk:
U stort een bedrag op rekening no.NL90RABO0313121516 ovv VRIENDEN VAN TV RHELICO ( of u geeft het contant aan Tineke Stam of Rolinda Donker) dit bedrag mag VANAF € 10,- tot wat u kunt missen.
Uw naam wordt dan het hele jaar vermeld op de website en in het clubhuis! Zo kunnen we meer spullen realiseren voor onze vereniging en er met zijn allen een gezellig clubhuis van maken.
Ook bedrijven die een kleine bedrag willen sponsoren kunnen hier aan mee doen. Wij kunnen dan evt. een rekening sturen zodat je de btw kunt terugvragen.

We zijn benieuwd naar jullie reacties. Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie?
Bel of mail dan met het Bestuur. (secretaris@tvrhelico.nl)

Tot gauw in ons Clubhuis

View: