Toegang clubhuis en afhangen

Toegang clubhuis
De deur van het clubhuis is gemakkelijk te openen met uw KNLTB ledenpas. Naast de deur vindt u een paslezer.
Indien u nog geen ledenpas heeft, kunt u een tijdelijke toegangspas bij de ledenadministratie opvragen. Hiermee kunt u dan ook een baan afhangen.

Een baan afhangen
Een baan afhangen In de hal vindt u een digitaal afhangscherm.
Het afhangscherm houdt de speeltijden in de gaten en berekent voor u welke baan als eerste vrijkomt indien alle banen bezet zijn.
Ook overdag of wanneer het rustig is op de club dient u volgens het scherm af te hangen, zodat andere spelers niet naar de baan worden verwezen waar u op dat moment staat.
Indien er ter plekke vragen of onduidelijkheden zijn, kunt u de telefoonnummers boven het afhangscherm raadplegen.
U stelt hiermee de beheerders op de hoogte en wellicht dat er direct, op afstand, actie ondernomen kan worden. Ook kunt u thuis zelf inloggen op het systeem via www.tvrhelico.nl
Hiervoor heeft u bij de uitreiking van uw pasje ook een inlogcode met wachtwoord ontvangen. Indien u deze inlogggevens niet heeft kunt u een mail sturen naar één van de onderstaande.
In het antwoord krijgt u dan een tijdelijk wachtwoord welke u bij de eerste keer inloggen kunt wijzigen. Op de site van het afhangbord kunt u o.a. de ledenlijst raadplegen en de baanbezetting op dat moment zien.
Een link brengt u bovendien snel naar uw mijnknltb.nl In de entreehal vindt u in de kast de verlichting voor de tennisbanen.
Denkt u eraan om bij het verlaten van de baan de verlichting weer uit te zetten.

Deurtoegang: Bertus Bronk bertus.bronk@live.nl 06-51812194
Afhangbord: Bertus Bronk

Introducépas
Wilt u een introducé meenemen dan kunt u dit het beste vooraf aangegeven bij één van de beheerders. Zij zorgen er dan voor dat u op die dag twee keer uw pas kunt aanmelden bij het scherm.
Een keer voor uzelf en een keer voor uw introducé. Als iemand van de barcommissie aanwezig is, kan deze u ook helpen door met een tijdelijke pas af te hangen.
Kosten voor een introductie zijn 5 euro per dag, af te rekenen aan de bar en indien deze gesloten is in de ideeënbus naast de bar.

Mix avonden
Iedere donderdagavond is het mixavond. Dit wil zeggen dat van alle aanwezigen de labels in een zak verdwijnen en dat er vervolgens mixpartijen worden getrokken.
Het is een prima gelegenheid om meer leden te leren kennen of om eens tegen een ander dan uw vaste tennismaatje te tennissen. Voor beginners is deze avond ook zeer geschikt om wat meer speelervaring op te doen. Deze avond begint om 20.00 uur.

U bent van harte welkom!